Stracciatella

Pieninis ir baltas šokoladas su kavos pupelių drožlėmis, primenantis itališkus ledus!

Kas gali būti geriau už atokvėpio akimirką Romoje prie legendomis apipintos Tibro upės?

Energinė vertė 2278 kJ / 546 kcal
Riebalai 33 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g
Angliavandeniai 55 g
iš kurių cukrų 53 g
Baltymai 5,8 g
Druska 0,28 g
Baltasis šokoladas (71%) su skrudintos kakavos gabalėliais (4%) ir juodu šokoladu (25%). Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, nenugriebto pieno milteliai, kakavos drožlės, grietinėlės milteliai, saldžių išrūgų milteliai, sviesto riebalai, laktozė, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga vanilės. Juodame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, glitimo ir kiaušinių pėdsakų.